Libanese tabouleh wordt oorspronkelijk gemaakt van bulgur. Maar voor degene die liever geen bulgur eten in verband met de gluten, is deze variant een uitkomst. Deze frisse salade is ideaal voor
een zomerse picknick of barbecue. Maar ook als lunch met een kopje soep is ze erg smakelijk.
Dit recept is geïnspireerd op het taboulehrecept van Hugh Fearnley- Whittingstall
Ingrediënten - voor 4 personen
Bereidingstijd 20 min + 60 min rust
Variatie ingrediënten
Recept
Er zijn meer woorden dan dingen. En nog is het moeilijk kiezen welk woord nu het beste past bij een beeld. Is de zon een vuurbal, een ster, een lichtbron, hemellichaam of een Godin? Door het nauwkeurig kiezen van woorden kan een saai verhaal ineens sprankelend en spannend worden; of juist andersom. Ik vind het een uitdaging om jou mee te nemen in de wereld die ik zie als ik mijn ogen sluit. Ik kan niet goed schilderen of tekenen, maar ik kan wel vertellen; verbeelden met tekst. Ik hoop dat je zin hebt in een tijdreis, want ik ga in mijn verhalen graag terug naar de Kelten die leefden in Erin - het oude Ierland - in de eerste eeuwen van onze jaartelling. Ik hoor graag wat je van mijn verhalen vindt. Laat je een berichtje achter? Dank je wel.
Een hartengroet,
Marielja