Pak een boek en reis

Er zijn zo onvoorstelbaar veel boeken, dat ik nooit kan kiezen welke ik nu ga lezen. Daarom lees ik altijd meerdere boeken tegelijkertijd: een fantasieverhaal, een kinderboek, informatief, iets spiritueels... mijn nachtkastje ligt er vol mee. Sinds ik mezelf een e-reader cadeau heb gedaan voor mijn verjaardag lees ik nog meer boeken (tegelijk). Het Kobo Plus abonnement heeft me al veel plezier opgeleverd. Boeken die de Zeeuwse Bibliotheek (nog) niet heeft en ik te onbekend vind om te kopen, kan ik nu wel lezen. Zo fijn. Ik raad je aan ook een e-reader + abonnement te nemen als je er van houdt om op een laagdrempelige manier boeken te proberen.

 

Wat ook altijd helpt zijn recensies van andere lezers en daar is deze pagina voor bedoelt. Ik ga hier mijn leeservaring met je delen. Niet ieder boek zal hier met een recensie verschijnen, maar het is wel mijn bedoeling om een brede keuze aan je voor te leggen. Mocht je een boekentip hebben, ik hoor en lees het graag.