Boekweit-amandel brood is van zichzelf een beetje droog en hard. Daarom combineert het uitstekend met een lekkere romige soep of zelf gemaakte sandwich spread. Warm is dit brood het lekkerste, maar ook brood van een dag oud is lekker. Zeker als het even op de grill of tosti ijzer heeft gelegen.
Recept - voor 4 personen
20 min bereiden + 30 minuten oventijd
Serveer het brood met zelfgemaakte sandwichspread of soep. Eet smakelijk!
Er zijn meer woorden dan dingen. En nog is het moeilijk kiezen welk woord nu het beste past bij een beeld. Is de zon een vuurbal, een ster, een lichtbron, hemellichaam of een Godin? Door het nauwkeurig kiezen van woorden kan een saai verhaal ineens sprankelend en spannend worden; of juist andersom. Ik vind het een uitdaging om jou mee te nemen in de wereld die ik zie als ik mijn ogen sluit. Ik kan niet goed schilderen of tekenen, maar ik kan wel vertellen; verbeelden met tekst. Ik hoop dat je zin hebt in een tijdreis, want ik ga in mijn verhalen graag terug naar de Kelten die leefden in Erin - het oude Ierland - in de eerste eeuwen van onze jaartelling. Ik hoor graag wat je van mijn verhalen vindt. Laat je een berichtje achter? Dank je wel.
Een hartengroet,
Marielja