verwarmende thee van gember en salie met honing
Heb je het koud? Hier 6 tips om het weer warm te krijgen.

Je wast je handen meerdere keren per dag. Maar waar was je ze mee? Handzeep is niet zo goedkoop, tenzij je het zelf maakt.

Roken is super ongezond. Maar... er zijn vijf goede handelingen die rokers vrijwel automatisch doen en die niet-rokers niet uit zichzelf doen.

De voedingspiramide helpt om elke dag aan voldoende verschillende voedingsstoffen te komen. De piramide geeft overzichtelijk weer welke productgroepen dagelijks genomen 'moeten' worden.

Naar aanleiding van de film Wij oogsten hier geluk. Hier een boekentip. Kristin is freelance-journaliste voor een tijdschrift in New York en moet voor een artikel naar het platteland. Op die boerderij ontmoet ze Mark. De twee zijn totaal verschillend en dat is nu juist wat hen in elkaar aantrekt. Ze bouwen een relatie op en besluiten om samen verder te gaan.

Groenten vers van het land zijn voedzaam. Wanneer je het ook nog zelf mag oogsten geeft dat een extra intentie aan wat je eet. Met CSA is het mogelijk.

Wat zou je er van vinden als je 'plastic dop' of 'stukje visnet' op het etiket van je pindakaas ziet staan. Eet je het dan op?

Inspiratie opgedaan bij het Google-event Digitale Werkplaats

Een keer gaan hardlopen, maakt je nog geen hardloper. Daar zul je toch echt vaker je gymschoenen voor aan moeten trekken. Nu hoef je niet perse hardloper te worden, maar bewegen is wel gezond. Wat vind jij een prettige manier van sporten?

Ben je de zilvervliesrijst ook wel eens zat? Probeer eens gierst, het kan een verrijking zijn van je menu.

Meer weergeven